реклама Делікат

Минулої доби у Звенигородці згорів мікроавтобус. Разом з автомобілем згоріла й покрівля гаража.

Пожежу у власному гаражі 48-річний господар помітив тоді, коли від вогню почало тріскатися скло вікон.

Схопивши відра з водою, чоловік спробував ліквідувати займання власними силами, проте мікроавтобус «FORD Transit», який знаходився всередині, та покрівлю гаража охопило полум’ям.

Співробітники Звенигородського райвідділу МНС винесли з палаючої будівлі каністри з пальним, запобігши вибуху. Крім пального, пожежним вдалось евакуювати й декілька комплектів супутникового телебачення.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електричної проводки в моторному відсіку мікроавтобусу «FORD Transit».

Мікроавтобус та покрівлю гаража врятувати не вдалося, інформує прес-служба МНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Olla 13.01.2012 22:35
А у нас Звенигородські пожарніки у нас я бачу фантазьори ще ті! Вони ні пальцем не ворухнули, щоб загасити полумья!!!!!То в одних відітєлі води нема, то в інших кран якийсь не працює, шланги порваті...поки визвали Ватутінських які уже занадто пізно приїхали, наші стояли і ждали поки перегорить, і зроять ті каністри, і супутникові комплекти, усе що наропили люди за своє життя, а особливо транспорт - змогу заробляти гроші! а потім за виїзд гроші вимагали! мені цікаво совість у них є, ну хочаб мілі-мілі грам???? От знайте люди! надіятись на їхню допомогу безнадійно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100