реклама

реклама

У КП «Черкасиводоканал» створять оперативну службу реагування, яка цілодобово слідкуватиме за люками в місті, буде змінювати свої, чужі і безгосподарчі покришки. Про це на сесії 30 листопада заявив депутат Ігор Кіта, передає vikka.ua.

732812 «Служба, яка буде створена у водоканалі, працюватиме цілодобово без вихідних. І саме це підприємство буде здійснювати термінові виїзди на місця, звідки надходитимуть повідомлення від жителів про відсутність люків», – говорить обранець.

Депутатська комісія доручила департаменту ЖКК, департаменту архітектури і містобудування, а також департаменту економіки та розвитку зайнятися питанням повної інвентаризації люків, колодязів, мереж.

«Ця інформація повинна бути в оперативній службі по кожному колодязю і мережі, де буде зазначено, хто відповідає за підземні ділянки відповідних мереж. За тим люком, що впав хлопчик на Чигиринській, було перевірено, що ніяких звернень не надходило», – додає Ігор Кіта.

Зазначимо, у зв’язку із смертю хлопчика, депутати збирали комісію. Люки із композитних матеріалів вирішили встановити на території зелених смуг, а на проїжджих територіях – звичайні із запірними пристроями.

Як повідомлялося, у Черкасах 6-річний хлопчик загинув, провалившись у відкритий люк.

809424

 

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Пошливы 30.11.2017 16:04
Пока гром не ударит... А что, нельзя было сделать это раньше? Хотя с нашими импотентами... Того, кто украдёт люк и попадётся, надо просто шесть раз ударить этим люком по голове. Столько раз, сколько было лет несчастному малышу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100