реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко сьогодні виступив на засіданні «Клубу мерів» за участі міських голів та голів ОТГ з різних міст та районів України.

У своєму виступі міський голова Черкас пригадав здобутки міської влади, а також поскаржився на те, що таку ефективну ініціативу як запровадження електронної петиції на сайті міськради поставили під питання самі ж жителі міста.

- У нашому місті завжди є багато бажаючих перетворити гарну ініціативу на посміховисько. «Поставити кіоск із шаурмою біля будинку головного архітектора міста», та інші подібні петиції. Зараз діє система, що коли петиція набирає 250 голосів, то вона має бути винесена на сесію. Я вважаю, що 250 голосів це занадто мало. Потрібно зробити мінімальний поріг хоча б у 500 голосів, - зазначив мер.

Він також додав, що з однієї ІР-адреси часто голосують по кілька разів, що теж, за словами Бондаренка, потрібно виправляти.

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Правдоруб 01.12.2017 23:27
Толя железяка, что ты несешь , при твоей каденции 2 года, наставили в городе к 600 ларькам еще 450 , особенно в центре города небесной сотни гоголя , и твой ла речек там иметься, позор тебе кастрюля ты железная, все все знают!!! Тебе максимум в лысянке быть мером, черкассы ты нетянешь , лысянськый бычок, город. Ларьков, Позорище лысянское!!!....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 круто 01.12.2017 22:18
масштабно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Надія. 01.12.2017 21:42
І що розумного і доленосного може сказати Каструля? Як загадити місто в стислі терміни, чи як не маючи на те дозволи ставити газові заправки?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Келдиш 01.12.2017 16:29
«Поставити кіоск із шаурмою біля будинку головного архітектора міста».
Кіоска замало, треба ще пару ларьків, яких натикали навкруги центрального ринку, а плитку у дворі щоб перемостили ті ж майстри, що клали її по Небесної Сотні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Светлана 01.12.2017 16:10
Потрібно вводити обов"язкове психічне обстеження (тести), а також тест IQ при призначенні на державну службу. Вже, навіть, не смішно, коли читаєшь чи слухаєшь всі "перли" бондаренка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100