реклама

реклама

Соціальний мегапроект для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні «Мій тато захищає Україну» розпочав реалізовуватись у Золотоноші. Загалом цим проектом планують охопити всю Черкащину. Про це пише «Золотоноша».

Першу ж акцію було проведено 25 листопада для діток із Золотоноші, завдяки координатору проекту Людмилі Сонячній. Вона займалася цим проектом у Львові (тут і було започатковано проект), а тепер, переїхавши до Золотоноші, почала втілювати його на Черкащині.

– У 2015 році, у другий рік війни, хлопцям багато допомагали, а діти залишались дома не захищені, без батьківської уваги. Для того, щоб її компенсувати й підтримати дітей і був створений соціальний проект «Мій тато захищає Україну», – каже координаторка проекту на Черкащині. – Загалом проект організовує поїздки, як по Україні, так і за її межі. Наразі активно шукають координаторів проекту за кордоном. Так, як товариство повністю благодійне, то люди активно відгукуються, і за кордоном вже є багато партнерів. Окрім того, проект «Мій тато захищає Україну» бере участь у Всеукраїнському конкурсі соціальних проектів. Не важливо виграємо ми чи ні, але принаймні, ми про себе заявили. Що більше людей дізнаються про нас, то більше партнерів вдасться залучити для створення і реалізації майбутніх проектів.

Минулими вихідними група золотоніських дітей віком від 5 до 13 років, батьки, яких учасники АТО, побувала на різноманітних заходах у Черкасах. Там вони відвідали інтерактивні кімнати в дитячому розважальному центрі «Країна свят». Малюки одразу ж потрапили у світ цікавих професій. У кімнаті із назвою «Пожежна частина» юних сміливців зустріли розповіддю про роботу пожежників. Тут дітки мали змогу спробувати себе в ролі пожежників і рятувальників, а ще – навчилися рятувати будиночок від пожежі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100