реклама

реклама

Попри вагові обмеження на час ремонту, дамбою і мостом продовжують їздити багатотонні вантажівки, повідомляє vikka.ua.

Безымянный2

Фури, вага яких навіть без причепа може перевищувати граничнодопустимі 5 тонн, зафіксувала журналістка Наталія Заїка.

«Хіба ці вантажівки менше 5 тонн? Обмеження ж на мосту по вазі транспорту наче не знімали», – пише вона у "Фейсбуці".

Вагу вантажівок мають контролювати працівники Укртрансбезпеки. Однак у відомстві сайту пояснили: здійснювати це не можуть, оскільки є лише один пункт вагового контролю, розташований біля Умані. На самій дамбі контролювати вагу транспорту не передбачено.

Відмовити у проїзді дамбою ваговозам патрульні-регулювальники також не можуть. Кажуть, що це не їхня компетенція.

– Наші працівники займаються не патрулюванням дамби. Зараз забезпечено лише два екіпажі з боку села Благодатне та на виїзді з Черкас, які дублюють сигнал світлофора. На дамбі стоїть техніка і закриває видимість для водіїв. Ще кілька днів вони стоятимуть, а потім їх і зовсім знімуть з патрулювання, – пояснює речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

Тим часом заступник голови Черкаської ОДА Ярослав Березань каже: така ситуація склалася через те, що патрульний екіпаж контролює рух тільки перед мостом.

– Якщо вантажівка вже зайшла на дамбу, то її розвернути неможливо. Тож питання до самих водіїв і патрульних, – зазначає він.

Нагадаємо, що з 1 грудня пропускні вікна на дамбі скасовано. Рух однією смугою постійно вільний для легкових автомобілів та маршрутних автобусів. Для вантажного великогабаритного транспорту від 5 тонн рух заборонено.

Фото: Фейсбук / Наталия Заика

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Урюк 06.12.2017 13:13
Цитую Пересічний:
Чому б не встановити габаритні ворота (по формі нагадують футбольні) на в'їздах на дамбу для обмеження руху великовагового транспорту? Дешево та дієво!

То на це потрібні мізки! А де чинушам їх взяти??? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 федор принципиальный 05.12.2017 18:26
Самое простое решение-гнать взашей или сразу на нары бездарей из ОДА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Сотник 05.12.2017 12:34
А де ж "доблістні", різномастні правоохоронці ?! Ткаченки, Омаргалієви, Завгородські , та інші, тіпа - "державні" мужі, яким на цю державу начхати!!! Ось вам кричущий приклад!!! І дурню ясно, що з кожної фури береться "проїздний" збір. В Укртрансбезпеці (Завгородський) дурня корчать із себе!!! Скільки ж можна з людей робити ідіотів! "Депутат" он правильно пише, що таким чином- кінці у воду! І крайнього не знайдеш, потім! А виконання робіт, мабуть ще й не прийняла ніяка соб.ка!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 депутат 05.12.2017 11:31
Немає слів якими можна назвать владу, вклавши мільйони гривень народних коштів на ремонт мосту, вони не довівши до кінця ремонт відкривають рух, на паперах обмеживши рух великовагового транспорту, але фактично пальцем не пошевельнули щоб це виконувалось. Це робиться свідомо для того , щоб в подальшому вину за якість виконаних робіт з відповідальних осіб перекласти на якихось не встановлених водіїв фур, і кінці в воду. Березань казок не розказуй, якщо ти такий патріот, то повинен був сам обмежити цей рух. Ви хоч що небудь можите зробить по господарскі, що не стосується вашого карману.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Пересічний 05.12.2017 11:18
Чому б не встановити габаритні ворота (по формі нагадують футбольні) на в'їздах на дамбу для обмеження руху великовагового транспорту? Дешево та дієво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Гайдамака 05.12.2017 10:01
Блеяние ягняг та й більш нічого. Встановити забороняючий знак перед розв’язкою в Черкасах, а перед мостом вже складати протоколи на фурщиків. І до Нового року назбираються кошти на ще один оглядовий майданчик на Панському для таких як Березань і Ко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100