Дівчина пошкодила кусачками магнітні кліпси і, не заплативши, тричі винесла товар із брендових бутиків, повідомляє поліція Києва.

PM295image002

У торгово-розважальному центрі у Дніпровському районі столиці працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку проводили відпрацювання. В одному із бутиків поліцейські помітили, як молода жінка у светрі, який вона перед цим взяла із вітрини, попрямувала до виходу із магазину. Сигналізація не спрацювала.

Правоохоронці зупинили жінку, вилучили у неї светр із етикеткою бутіка. А крім того, неоплачений товар зі ще двох магазинів торгового центру, у які зловмисниця «завітала» перед цим. Також у неї знайшли кусачки, якими любителька брендового одягу зламала магнітні кліпси на товарі.

Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала правопорушення. Кримінальне провадження розпочали за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисниця – 21-річна уродженка Черкаської області, яка навчається у столичному виші. Вона розповіла правоохоронцям, що програла у карти велику суму грошей і на забаганку людини, яка виграла, мала винести із магазинів певний товар. Її розповідь перевірять слідчі.

Жінці загрожує арешт, обмеження волі або до п’яти років тюремного ув’язнення.

PM437image003

PM129image005

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 ХХХ. 05.12.2017 13:31
Цитую Так і повірили:
Казочки від поліції...

Казочки крадійки.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Так і повірили 05.12.2017 10:13
Казочки від поліції...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100