реклама Делікат

На сесії Черкаської міської ради депутати знову говорили про директора Департаменту архітектури та містобудування ЧМР Артура Савіна. Наразі за рішенням суду він відсторонений від своїх обов'язків терміном на 2 місяця. Депутати ж спробували подолати вето міського голови на рішення про висловлення недовіри чиновнику, - пише сайт «Про все».

Утім здолати вето обранцям не вдалося. "За" проголосував лише 21 депутат. Ветоване рішення передбачало заслуховування пояснень, висловлення чиновнику недовіри та розгляд питання щодо його звільнення.

- На жаль, заслухати пояснення Артура Савіна ми не можемо, бо суд заборонив йому до 18 січня виконувати обов'язки, а надання пояснень - це робота. Тож міський голова не може порушити рішення суду. В країні є така колізія - коли тривають судові розгляди, посадових осіб не можна звільнити, поки не буде рішення суду. Звільнення - це буде порушення рішення суду, - сказав депутат Павло Карась. - В цьому випадку міський голова не може здійснити іншу дію, окрім як накласти вето.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 РезидентЪ 13.12.2017 02:48
Ой карась, тоже мне законник. Нэ можна звыльныты.

Объясните вы Кастрюльченку, что выражение недоверия - это чисто декларативный акт, коим депутаты просто высказывают свою позицию(уволить Хайритдинова-Савина одним этим решением они не могут). И накладывать вето просто на мнение депутатов со стороны Кастрюльченка - это показывать себя 100%-ным неадекватом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Надія. 12.12.2017 17:51
Паша Карась ,та і Каструля не можуть залишити без допомоги Савіна, тому що теж напевне причетні до його дій? Залишається тільки вияснити хто в якій мірі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100