реклама

реклама

Мисливці в Одеській області убили рідкісного птаха, за яким стежила група дослідників. Про це повідомив черкаський орнітолог Максим Гаврилюк.

«У червні 2017 року ми наділи два передавача на соколів-балабанів (Falco cherrug) в Одеській області для вивчення міграції цих рідкісних птахів. На це було витрачено тиждень сил в експедиції, чималу суму грошей та поламаний автомобіль. Але ж результат того вартий, думали ми.

Один птах (Юра) у жовтні відлетів на південь і зиму проводить у Республіці Чад. Інший (Макс) донедавна залишався в Одеській області. Надзвичайно важливо було дізнатися, де він проведе зиму. Не судилося... Днями він був вбитий мисливцями-браконьєрами біля с. Нерушай (Татарбунарський район). Вбитий птах, занесений до Червоної книги України та багатьох міжнародних природоохоронних документів. Вбитий просто так, заради забави... Безглуздя. Дикунство. Кам'яна доба. Багато читав різних матеріалів на захист наших мисливців, для яких це висока культура. Не пишіть мені про це тут, краще виховуйте недоумків», - обурився Гаврилюк.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Лина 16.12.2019 13:36
и отделались всего то штрафом?! Дегенеративная страна.. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100