реклама

реклама

Вчора ввечері на нараді секретар міської ради Костянтин Синьогуб зачитав депутатам і громадським активістам листа, якого отримав від директора ТОВ «Сміла Енергоінвест» А.В.Ляхова, повідомляє «Сміла.ua».

2017-12-13-дог Керівник пише, що через обшуки, вилучення документів, арешт банківських рахунків та арешт котелень умови роботи ТОВ «Сміла Енергоінвест» стали несприятливими. Тому представники Енергоінвесту просять створити робочу комісію з питань дострокового розірвання укладеного між ТОВ «Сміла Енергоінвест», КП «Смілакомунтеплоенерго», КП «ВодГео» та ДП «Агентство розвитку житлово-комунального господарства» Договору про спільну діяльність №47-2V від 2 травня 2010 року.

Костянтин Синьогуб назвав це маленькою перемогою Сміли, а опозиційні депутати на чолі з Віктором Федоренком сумніваються у цій перемозі і вбачають чергову «підставу» від «Енергоінвеста».

Нагадаємо, ТОВ "Сміла Енергоінвест" представники громадськості та нова влада Сміли вважають відповідальним за зрив початку опалювального сезону в місті.

СЕЕ1

СЕЕ2

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100