реклама Делікат

Тулуб: Під Черкасами хочуть побудувати розважальні острови

Тулуб: Під Черкасами хочуть побудувати розважальні острови

«Пробачте, що так відверто», – підсумував голова Черкаської облдержадміністрації та голова обласної організації Партії регіонів Сергій Тулуб свої ж слова…

27 вересня на з’їзді міської організації ПР, під час презентації кандидата в мери Черкас від регіоналів – Євгена Влізла, губернатор не проминув нагоди покритикувати чинну владу міста і розповів жахіття про проект розвитку обласного центру, який розробляє британська компанія.

– Днями я був присутній, коли презентувалася в Посольстві Великобританії групою англійських компаній так звана програма (так звана, кажу, програма!) інвестиційної розбудови міста. В якій все склалося і привело до того, що будуть штучно побудовані декілька островів (на Дніпрі – Авт.), і там буде побудовано розважальний комплекс чи ресторан. В мене запитання. А хто туди піде і буде розважатись, коли сьогодні в місті Черкаси декілька десятків тисяч безробітних? Коли сьогодні не працюють заводи і фабрики, коли сьогодні середня заробітна плата 1800 грн… Скажіть, будь ласка? Може цим треба зайнятись сьогодні. А не тим, і для кого? Може хтось приїде з-за океану? Не знаю... – зізнався Сергій Тулуб.

– Але ж місця, землі достатньо в міста. Але я бачу в цьому тільки одне: можливість… забрати берег Дніпра і побудувати свій власний бізнес. Я сказав і пану Послу сказав (використовуючи всі дипломатичні моменти), що цей проект треба винести на розгляд громади, нехай громада оцінить і тільки після цього запроваджувати на користь діючої влади. А я вважаю, що громада завжди об’єктивно оцінить, що там хто і як пропонує. Але гарні слова, розмови, слайди, кіно і так далі. Але до чого звелось. Я запитав: що це – ідея чи проект. Мені кажуть, що проект. Тоді, кажу, конкретно, коли і скільки обсягів інвестицій будуть вкладено. Ну… так це ж, мені кажуть, на 25 років. Хм… 25 років… Люди не виживуть стільки в таких умовах, – підрахував губернатор.

Ділі, звичайно ж, промова звелась до гасла «Новим Черкасам – новий мер!»

– Але я впевнений, що сьогодні необхідна нова кров, новий імпульс і разом з вами треба змінювати ситуацію на краще. Люди всі цього очікують, – запевнив присутніх Сергій Тулуб, поглядаючи на кандидата від влади в мери Черкас Євгена Влізла.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100