реклама

реклама

Ялинка є головною прикрасою новорічних свят. В цей період починається масова вирубка хвойних насаджень та їх продаж. В рамках операції «Ялинка» правоохоронці вживають ряд заходів, спрямованих на припинення таких правопорушень, а також виявлення та затримання осіб, причетних до їх вчинення, повідомляють у поліції Черкаської області.

Базар До проведення рейду по області залучено близько 240 поліцейських. За час перевірок поліцейські виявили ряд правопорушень. Так, в Шполі біля приміщення магазину правоохоронці виявили чоловіка, який продав ялинки без відповідних документів. У нього вилучено 19 ялинок. В Смілі біля одного із житлових будинків місцевий житель продавав 27 хвойних дерев без відповідних на це документів. В Лисянському районі двоє селян викрали 5 ялинок, які були висаджені навесні 2017 року жителями села під час благоустрію населеного пункту. В Золотоноші на одному із ринків виявлено 5-х продавців хвойних дерев, які торгували головними новорічними прикрасам без відповідних документів та без бірок.

За даними фактами складені відповідні матеріали, правопорушники будуть притягнуті до відповідальності.

У поліції нагадують, що реалізація ялинок дозволяється тільки при наявності на дереві пластикового чипу зі штрих-кодом і документа на право перевезення новорічних ялинок – товарно-транспортної накладної встановленого зразка, виданої конкретним лісогосподарським підприємством.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 KLod 28.12.2017 17:18
А екологічна інспекція нашо? Чи в нас поліцейсьим немає шо робити? Злочинність подолана?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100