реклама

реклама

Про опалювальний сезон 2017/2018 в державному підприємстві «Лисянське лісове господарство» потурбувалися заздалегідь.  Система опалення, що була встановлена кілька десятків років тому, втратила свою ефективність і вже давно потребувала заміни. Тож лисянські лісівники з усією відповідальністю підійшли до цієї важливої справи.

20171110_153010-768x576

На виконання загальнодержавної програми енергоефективності та за рішенням керівництва лісгоспу тут повністю переобладнали систему опалення, встановили нові економічні, твердопаливні котли.

Окрім того, було здійснено капітальний ремонт котельні підприємства – замінено несучі конструкції і покрівлю, демонтовано старі котли та частину опалювальної системи, приведено до ладу приміщення. Також оновили опалення в крамниці та підсобних приміщеннях лісгоспу. Облаштували місце для зберігання дров.

«Одним із пріоритетних напрямків діяльності Лисянського лісгоспу – є забезпечення комфортних умов праці. Теплі робочі приміщення взимку – це важливий аспект для ефективної роботи працівників підприємства. Тож ми продовжуємо працювати в цьому руслі, аби й надалі створювати зручні умови для працівників у всіх структурних підрозділах», – зазначає директор Лисянського лісгоспу В’ячеслав Шако.

Нову систему опалення, з установкою сучасного енергоефективного твердопаливного котла, також встановили у Стеблівському лісництві. Усі оновлення Лисянський лісгосп здійснює за власні кошти підприємства.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100