реклама

реклама

Про перевибори до Черкаської міськради багатослівно висловився депутат міськради, вільний демократ Олександр Згіблов.

26239231_1950039481924447_4536385318840270576_n

Він заявив, що не проти перевиборів та назвав певні умови. Детальніше  його дописі нижче:

«Як лідер «Вільних демократів одразу заявлю: наша політична сила не проти перевиборів у Черкасах. Але хочу запропонувати умову: всі разом і мер, і депутати! І тоді буде розставлена крапка у маніпуляціях. У Анатолія Бондаренка немає більшості у міській раді, однак є радники, які кажуть: «Налякай їх виборами». Є частина політичного бомонду, яку не обрали в міську раду на останніх виборах, тому вони в один голос, як мантру, повторюють: «Перевибори, перевибори».

Юридичні підстави для перевиборів відсутні.

Юридичних підстав розпустити міську раду Черкас немає. Ті пункти, про які говорить міський голова Бондаренко, у більшості випадків стосуються господарської частини міста, а точніше земельної. Міська рада не виділила одному генералу землю, мотивуючи тим, що спершу наділи мають отримати реальні АТОшники, які воювали на передовій, а не вищі офіцери, що тинялися в тилу. Генерал звернувся до суду і виграв його. Тепер мер Бондаренко намагається дорікнути міським депутатам, що вони неправі і їх треба розпустити. І таких справ – 15. Усі вони скандальні і коли мер говорить, що міська рада не права, то у мене закрадається думка, що він стоїть на стороні генералів, а не звичайних АТОВців.

Розпуск ради від Ради

За всю історію України я не пригадую жодного випадку, коли Верховна Рада проголосувала за розпуск міської ради обласного центру. Хоча ні. Був такий випадок. У 2014 році. Тоді Верховна рада розпустила Черкаську міську раду, в якій протягом року з 2013 по 2014 плідно рука об руку працювала «Батьківщина» і Партія Регіонів. Тоді Одаричу вдалося домогтися розпуску ради. Але Бондаренко не Одарич. І мотивація тоді була куди серйозніша, ніж зараз!

А тепер проаналізуємо, чи погодяться на перевибори в окремому обласному центрі провідні політичні сили представлені в парламенті

Ті, які будуть проти:
БПП – 138 голосів
РПЛ – 21 голос
Народний Фронт – 81
Разом – 240 голосів
Якщо хтось і погодиться, то є ще 50 голосів позафракційних і група «Воля народу» (18 голосів). То їхніх голосів вистачить, щоб не йти на «поводу» у радників Бондаренка.

На вибори всі разом!

Міський голова Анатолій Бондаренко, вочевидь, отримав результати соціології, де йому соціологи «намалювали» рейтинг в 30-35% і сказали, що він не переможний. Все це добре, але рік тому у Бондаренка був рейтинг 67%. Втрата за рік мінус 35%. Це ж треба так «розтринькати» довіру жителів. І тут я нагадаю, що вибори у нас в два тури. 35% не достатньо, щоб перемогти в першому турі. А в другому турі, маючи шалений анти рейтинг, можна пролетіти… І впевненість у «непереможності» може зіграти поганий жарт. Наполеон теж вважав себе непереможним. Закінчив життя в засланні.

Тому якщо мер Бондаренко хоче виборів, то краще на них йти всім разом і меру і депутатам. Але мер не подав щодо себе жодного звернення до Верховної Ради. Що ж так? Слабо? Боїмося втратити «усе, що було нажито непосильним трудом»?

Пропозиція «Вільних демократів»

Одним пострілом – трьох зайців. Вибори міської ради, вибори мера Черкас і приєднання найближчих сіл до Черкасах. Такі собі вибори в Черкаську ОТГ. І місто розширимо, і нових черкащан в нашу велику родину запросимо, і нову міську раду оберемо (у такому випадку депутатів буде більше) і нового мера виберемо.

Хто за приєднання Свідівка, Геронимівки, Червоної Слободи, Хуторів і Руської Поляни з подальшими виборами міського голови і міської ради, лайк і перепост!» - закінчив депутат допис на жартівливій ноті.

реклама

Коментарі  

 
+4 #9 Пшонка 10.01.2018 00:28
"Лідер вільних демократів"...
Тю, а як же Набокіна?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Серафім 09.01.2018 17:04
:lol: Згібло боїться йти на вибори. Бо чим вихвалятися. Все пусте. Програний проект "Одарич". Кинули Згіблого на призволяще, сказали що він відтепер лідер партії. А воно й повірило!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Моня 09.01.2018 16:17
Лідер партії вільних демократів- Моня Бродський,а Згіблов -зіц-прєдсєдатєль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Павло II 09.01.2018 10:38
За всю історію України я не пригадую жодного випадку, коли Верховна Рада проголосувала за розпуск міської ради обласного центру. Хоча ні. Був такий випадок
Брехливий мужичок! Віри нема. Бреше і поправляється! Знову бреше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Стiйкий нацiоналiст 09.01.2018 10:15
а шо це за город?
давай приєднуй Свідівки, Геронимівку, Червоне Дишло, Хутори і Рузьку Поляну
не одним а трьома пострiлами,мало своїх жлобiв,ще давай на розплiд,
Да прикид смени,одеть нечего,гопота подзаборная.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Черкасчанин 09.01.2018 09:18
Хто за приєднання Свідівка, Геронимівки, Червоної Слободи, Хуторів і Руської Поляни з подальшими виборами міського голови і міської ради, лайк і перепост!» - закінчив депутат допис на жартівливій ноті.
Та давай уже и Смелу присоединим,а к 2050году Чикаго :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Савр 09.01.2018 08:08
Сам готується до виборів мера!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Бульба 09.01.2018 07:27
Згібло, та хоч ти ус"рися, не буде вже ваш очкарик мером ні-ко-ли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 черкащанин 09.01.2018 01:19
А со своим хозяином этот самостоятельный .......... политсилы согласовал позицию? Что-то у них амнезия. В 15 году они боролись с черкасской мафией поименно выложив список так называемых представителей оргпреступности , теперь находятся с этими же людьми бок о бок уже в борьбе против действующего мера. Так может быть проблема в них самих и в их хозяине, который манипулирует этими шавками и сознанием горожан уже много лет в угоду лишь собственным интересам, но никак не на развитие города. Их политическое кредо - сплошная ЛОЖЬ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100