реклама

реклама

9 січня керівником апарату Апеляційного суду Черкаської області прийнято рішення про призначення переможців конкурсу на посади державної служби категорії «В»: провідних спеціалістів відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах Альони Шпак та Євгенія Галущака, секретаря судового засідання відділу режимно-секретної роботи Надії Демченко, секретарів судового засідання Ніколети Торопенко та Марини Попової.

414614_newsПро це інформує прес-служба Апеляційного суду Черкаської області.

Цього ж дня в конференц-залі суду урочисто склали Присягу державного службовця у присутності керівника апарату та державних службовців вперше призначені на посади державної служби: секретар судового засідання Ніколета Торопенко і провідний спеціаліст відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах Альона Шпак.

Вперше призначені державні службовці присягнули вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Керівник апарату Олена Стрелецька привітала державних службовців із призначеннями на посади та побажала успіхів у роботі: «Переконана, що кожен з вас буде гідно нести звання державного службовця, виконуючи посадові обов’язки чесно й сумлінно, на благо народу України».

IMG_20180109_120450_1

IMG_20180109_120602_1

11111111_2

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 депутат 15.01.2018 09:44
Проведений конкурс самими працівниками суду, дав можливість обрати на посади собі подібних, а також цим попередити про їх залежність.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Resident_CK 14.01.2018 22:20
Что нормальную работу найти не могли ? На гос.службу бюджет объедать подались ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100