реклама

реклама

У Черкасах завершився тендер на охоронні послуги, що був оголошений департаментом економіки і розвитку ЧМР. Охорона двох об’єктів коштуватиме трохи більше мільйона гривень.

Із переможцями двох лотів підписано договори, пише Інфоміст

32_big

Так, приміщення колишньої Соснівської райради (бул. Шевченка, 117) охоронятиме київське ПП “ОХОРОНА-001”. Послуги приватників коштуватимуть 201 тисячу гривень, в середньому по 23 гривні за годину.

Приміщення колишньої Придніпровської райради, в залі якого засідають зараз депутати міської ради, охоронятиме Управління поліції охорони в Черкаській області. Вартість послуг – 867 тисяч гривень, в середньому – 99 гривень за годину.

Протягом 2018 року цілодобову охорону об’єктів здійснюватиме 1 людина на посту. У обов’язки охоронця входить забезпечення громадського порядку, пропускного режиму, охорона будівлі з можливістю застосування вогнепальної зброї тощо.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Пенсіонер 17.01.2018 23:44
Поліція охорони це пережиток "совєцьких часів". Не повинно бути бізнесменів у погонах і з соціальними пільгами і гарантіями правоохоронців, які безпосередньо ведуть боротьбу зі злочинністю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Платники податків 17.01.2018 11:51
Бізнесмени в поліцейських погонах могли б і безкоштовно здіймнювати охорону приміщень міської ради, а не дерти з міського бюджету в "три дорога". Навіщо тоді міська рада виділяє додаткові кошти для потреб міліції?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100