реклама Делікат

На публікацію «Прочерку» відреагував голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб. Нагадаємо, що вчора ми розміщували коментар Сергія Тулуба, у якому він неправильно вказував дату народження Тараса Шевченка. Слова губернатора цитувались з посиланням на прес-службу облдержадміністрації.

– Я побачив в Інтернеті, що хтось каже, що «Тулуб не знає, коли народився Шевченко». Знаєте, це так прикро, що на такому питанні хтось намагається щось собі створити… – сказав Сергій Борисович вчора, 27 вересня, журналістам на прес-конференції. – Ну як це може людина, яка стільки зробила, і не знати. Ми розібралися з цим питанням, щоб це було всім відомо. Помилився і переплутав дати наш працівник апарату облдержадміністрації, який займається розміщенням інформації на сайті облдержадміністрації.

Губернатор повідомив, що вже має на руках пояснювальну записку. Однак звільняти винуватця ніхто не буде.

– Приймемо адміністративні заходи щодо, як кажуть, самі знаєте для чого. Так що майте це на увазі, – сказав Сергій Тулуб і на уточнююче запитання, чи звільнять цю людину додав: Ні, я хочу сказати, що це дуже молода людина. А кожна людина має право на помилку. Пробачте їй.

До речі, вибачення перед користувачами сайту облдержадміністрації попросили і працівники прес-служби, які розмістили виправлену інформацію.

«22 вересня на офіційному сайті обласної державної адміністрації з помилкою було розміщено інформацію про участь голови облдержадміністрації Сергія Тулуба у відкритті 79-го театрального сезону.

У виступі керівник області насправді зазначав: «2011-2014 роки – віхові події для всіх нас. Перша знаменує 150-річчя повернення праху поета на Україну, друга – 200-річчя від дня його народження. Тому глибоко символічно, що саме містерією «Великий льох» за твором Великого Кобзаря розпочато і відкриття нового театрального сезону».

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Ursus 28.09.2010 14:23
Цитую гонта:
Вчинок вартий поваги. Може ще не все втрачено...?

ТовстЦитую гонта:
Вчинок вартий поваги. Може ще не все втрачено...?

Товстолобика, який не знає елементарщини, залишив на посаді в АПАРАТІ ОДА - і це "вчинок, достойний поваги"?! До речі, не він його туди взяв - "зовсім молодого"? Зараз он четвертим номером у список до облради від ПР вписали студентку - ще одна "досвідчена" буде робити так, щоб області "жити стало краще вже сьогодні"! Де проФФесіонали, про яких так довго й нудно розказували хлопці з Донецька?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Ай-я-яй 28.09.2010 13:42
Цитую гонта:
Вчинок вартий поваги. Може ще не все втрачено...?

Не обманюйтесь. На жаль, все...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 гонта 28.09.2010 12:33
Вчинок вартий поваги. Може ще не все втрачено...?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100