реклама

реклама

У 2017 року працівники воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» розкрили 147 випадків крадіжок (+48) на суму понад 2 млн. грн. та затримали 215 осіб (+33 чол.). Це найкращий показник серед інших філій, адже на Донецькій магістралі затримано 138 осіб, на Львівській на Південно-Західній залізницях – по 163 особи, а на Південній – 53 особи. Про це стало відомо у ході наради керівного складу відомчої воєнізованої охорони філії з підведення підсумків роботи служби за 2017 рік.

На нараді обговорювалися такі проблемні питання як пошкодження та розкрадання зловмисниками майна магістралі, аналіз зростання матеріальних збитків від незбережених перевезень вантажів, організація оперативно-профілактичної роботи та супроводження вагонів, преміювання стрілецьких команд та покращення санітарно-побутових умов для стрільців.

2018-01-22 _ НО 02

Заступник директора філії з безпеки Павло Яценко підкреслив, що у 2017 році понад 100 працівників воєнізованої охорони було заохочено виплатами додаткових премій за затримання крадіїв.

Крім того керівництво постійно дбає про поступове покращення санітарно-побутових та створення комфортних умов несення служби для стрілецьких команд, зокрема у минулому році відремонтовано караульне приміщення станції Черкаси із встановленням металопластикових вікон. Було встановлено два постові приміщення, де замінено двері, підлогове покриття, меблі, установлені конвектори. Для стрілецької команди по станції Долинська замінено електрокотел. Додатково було придбано два холодильники (для команд по станціях Черкаси та Кіровоград), 3 електроконвектори, 2 електробойлера. Також модернізовано 6 пожежних поїздів, де встановлено електроопалення, електрокотли. Для захисту органів дихання пожежників філії закуплено ізолюючі протигази AirXpress Fire на суму понад 1 млн. гривень.

*Довідка:

Служба воєнізованої охорони регіональної філії надає послуги охорони та супроводження вантажів на шляху прямування та у парках станцій у межах України і щоб усунути причини та передумови, які сприяють виникненню розкрадань, залізничниками вживаються заходи по забезпеченню 100% супроводження вагонів з номенклатурними вантажами, відпрацювання оперативними групами підрозділів загонів найбільш криміногенних дільниць та станцій тощо.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100