реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко наклав вето на 8 рішень Черкаської міськради, за які депутати проголосували під час останньої сесії.

Бондаренко1 Про це повідомляє видання «Вичерпно».

Зокрема, серед заветованих – рішення про демонтаж тимчасової споруди на пляжі Пушкінський по вул. Гагаріна та підтримка черкаськими обранцями електронної петиції щодо заборони міському голові працевлаштовувати в органах місцевого самоврядування депутатів міської ради.

До слова, стосовно останнього рішення на засіданні виникла дискусія. Проектом рішення депутатам пропонувалося не підтримувати петицію. Однак обранці захотіли проголосувати навпаки — за її підтримку. Міський голова заявив, що він не проти і навіть не заперечує, щоб першими заяви на звільнення написали депутати провладної фракції. Разом із тим, йому нагадали, що він обіцяв ветувати всі незаконні рішення. В результаті, вето таки є.

222

1111

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Пересичный 24.01.2018 17:56
Лисянська железяка, у. Пп шоры и будгаранта борги за оренду земли перед черкаською миською радою, а самые перед громадой миста, мили они гривень в бюджет миста, милиони, дайте запит департаменту финансовое политики джуган. вона дать вам довидку , заборгованнисть де килька милионив, видповидно ви як миський голова прикриваете коррупцию, а саме: ветуете решения депутатов, и задаете значных збиткив мисту! Тобто ви , проти миста! Прикриваете фирму Будгарант корупционера Взяточника Савина, и вы такой же! Наголошую борг в бюджет миста по оренда земли Будгарант и по шора два три миньона гривень , не сплатина в бюджет миста!!! Толя корупционер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Андрій 24.01.2018 10:14
Душити банду бородая-радуцького з зародку. Бродський вимагає свою долю від Черкас. Згиблий відпрацьовує на повну катушку. Толя, ні кроку назад - "за нами Сталінград!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Лис 24.01.2018 09:29
проверить почту твиттер блоги
каментов пару написать
под утро выключить компьютер
и спать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Эллочка Л. 24.01.2018 08:44
Охо-хо!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100