реклама

реклама

Обвинувачена в співучасті вбивства черкаської таксистки оскаржує міру запобіжного заходу.

1513216807-7441 Про це повідомляє телеканал «ВІККА».

Нагадаємо, в ніч проти 8 січня водійка виїхала на виклик. Біля одного з торговельних центрів міста до неї сіла пара: 19-річна дівчина та 21-річний юнак. Рушили в напрямку Південно-Західного району. Хлопець завдав таксистці кілька ударів кухонним ножем у шию. Її тіло полишили в лісі побіля смілянського села Сунки. Авто ж – покинули в Черкасах на вулиці Сурікова.

Обоє в скоєному зізналися. Щоправда, дівчина зазначила: «усе відбувалося в обставинах, які від неї не залежали». Обоє просили свободи їх не позбавляти. Додам, після затримання феміда визначила для юної пари міру запобіжного заходу – домашній арешт на 60 діб.

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Сергiй 26.01.2018 01:08
Люди, откройте глаза. Настоящих убийц никто не нашел. Люди, которых якобы задержали подставные чтобы показать что все работают. Какой-то шмаркач ударил тетку-таксистку ножом кухонным. Много вы знаете женщин таксистов? Да у таких женщин чутью за километр на все возможные развития событий. В состоянии сильного алкогольного опьянения достал кухонный нож и ударил в шею, попав между сидением и подголовником...... Садить в камеру их нельзя так как там их расколят и инфа о постановке выйдет наружу. Работали залетные, я думаю двое и точно не Черкащане.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Думка 25.01.2018 18:33
Для обох підозрюваних суд обрав запобіжний захід - домашній арешт! Мабуть у цій справі недостатньо доказів і не все так, як розповідають поліцейські.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Марія 25.01.2018 15:41
Обставини, які від неї не залежать? Не бреши. Злочин є злочин і за нього треба відповідать. І якби по всій суворості закону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Ой-ой-ой 25.01.2018 15:32
Не тільки під домашнім арештом треба посадить. А повічно. Не знала вона що робиться. Тепер знатимиш. Тварь безмозгла. Людини на світі нема ізза такіх як ти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100