реклама Делікат

26 вересня на стадіоні ЧДТУ (площа 700-річчя) відбулась перша в нашому місті виставка непородистих собак - Кубок Друга.

- Неймовірна кількість людей прийшла підтримати головну ідею – для дружби не важлива порода, - розповідає голова товариства захисту тварин «Друг» Ольга Абукаре, - я вважаю це головним успіхом.  Акцію, що закликає до гуманності,  любові до всього живого на планеті,  ми плануємо зробити щорічною. Цього року унікальний для міста захід ми не змогли б організувати без фінансової та організаційної підтримки голови Черкаської міської організації Народної Партії Олександра  Соколовського.

20 унікальних непородистих учасників протягом виставки демонстрували свої таланти в трьох категоріях «краса в мініатюрі», «краса середніх розмірів», «богатирська краса». Найкращі представники цих змагань взяли участь в конкурсі за звання Друга 2010. Ними стали: Волощенко Вікторія і Джек (3 місце), Прокофьева Юлія і Сюзана (2 місце), Паяс Віталина і Грейсі (1 місце). Усі учасники виставки отримали пам’ятні дипломи та медалі, а переможці – кубки та смачні подарунки для собак. Свої винагороди отримали також найстарша собака виставки, Ветеран Дружби – Тея, 9 років; та наймолодша собака – Ема, 7 міс. Приз глядацьких симпатій – Джетта, 5 років.

Організатори виставки – черкаське товариство захисту тварин «Друг», волонтери якого вже давно переконалися, що безпородні собаки нічим не гірші за їх породистих братів - вони такі ж талановиті, розумні та гарні.

Домомогали в цьому переконати і всіх інших федерація спорту із собаками, яка влаштувала показові виступи. Майстер-клас із дресерування та спортивних дисциплін беспородні собаки тут виконували не гірше за породистих побратимів.

Протягом виставки діяла територія маленьких любителів тварин. Діти відгадували загадки, малювали та ліпили домашніх улюбленців. Кожен бажаючий мав змогу перетворитись на кошення чи цуцення завдяки майстрам боді-арту.

В рамках виставки відбулася також благодійна фотовиставка та акція «Шукаю друга». Завдяки цій акції на виставці одне бездомне цуценя знайшло собі господаря. Протягом виставки завдяки пожертвуванням черкащан вдалося зібрати близько тисячі гривень на допомогу для утримання та лікування покинутих безпритульних тварин у притулку.



реклама

Коментарі  

 
0 #3 Виктория Волощенко 04.10.2010 21:19
Мою собаку зовут Джей ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 ГаЛеша 28.09.2010 23:33
Хороша ідея!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ольга 28.09.2010 23:07
:lol: Все получилось отлично! Столько поззззитива давно не видела!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100