реклама

реклама Делікат

реклама

Очевидно, що намір Михайла Калініченка балотуватися у депутати, влада розцінить як виклик

Очевидно, що намір Михайла Калініченка балотуватися у депутати, влада розцінить як виклик

Позапартійний Михайло Калініченко, який донедавна працював генеральним директором ОДТРК «Рось», а зараз працює власним кореспондентом тижневика «Дзеркало тижня», зібрався в політику.

Як повідомив «Прочерку» Михайло Михайлович, він йтиме в депутати обласної ради від політичної партії «Сильна Україна» по мажоритарному виборчому округу від міста Канева.

– Там моя мама останні роки жила. Там живе моя рідна сестра, там багато моїх друзів. Я колись працював в облдержадміністрації, то вів місто Канів. Так що там, в принципі, є багато людей, які мене добре знають. Я налаштований виграти ці вибори, – говорить Михайло Калініченко.

Що ж до агітаційної роботи, то майбутній кандидат налаштований спілкуватися з людьми, пояснювати їм, що сьогодні він «найкращий кандидат», який допоможе розв’язати міські проблеми, адже добре знає «проблематику міста Канева».

– Будуватиму свою роботу на критиці нинішньої влади. Це головний інструмент… Але буду говорити конструктивно, не категорично. І критикуватиму конструктивно, – пояснив Михайло Михайлович. – Що ж до того, чому я йду не по виборчому списку, а по мажоритарному округу: я не хочу ховатись за списком. Я хочу конкретно поборотись, відчути, осмислити…

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 ГаЛеша 28.09.2010 23:32
Тобі, о сильна Україно,
співаю оду я щодня,
шукав тебе, причал наснаги,
шукав з вечора до рання!
Ти зможеш біль мою втішати,
Образ полон розвієш геть.
Я був прогнаний і нещасний -
А хочу - в раді чудогнеть!

***
спеціально для Прочерку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 гонта 28.09.2010 17:34
Думаю відомому борцю "за свободу слова" на Черкащині Михайлу Михайловичу в нагоді стануть 20 тисяч гривень, які він відсудив в Соснівському районному суді у лікаря, депутата обласної ради Любові Майбороди. Така ціна "честі і гідності" Калініченка. Може хто дасть більше?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100