реклама Делікат

Днями на Золотоніщині відбулася презентація шкільних і районного євроклубів. Учні та вчителі 25 навчальних закладів району ще на початку вересня обрали для себе країну – члена Європейського Союзу і створили євроклуби, у яких вивчають традиції та особливості соціально-економічного розвитку цих держав.

У церемонії відкриття клубного руху взяли участь начальник Золотоніського районного відділу освіти Лариса Глоба та методист з охорони дитинства Валентина Денисенко.

Під час заходу учні шкіл району розповідали про свої враження від перебування у країнах Єврозони. Діана Проскурнова із Кропивни вже 5 років поспіль їздить до Іспанії, де проживає у місцевих родинах. Андрій Анохін з Бубнівської Слобідки мав нагоду побачити Вроцлавський політехнічний університет у Польщі, картинну галерею у німецькому місті Дрезден, Віденську оперу, будинок парламенту та собор Святого Стефана в Австрії.

Методист Валентина Денисенко кілька років працювала в Португалії, тому розповіла про свої спостереження. Даша Охріменко з Чапаєвки кілька років тому побувала у Палермо в Італії. Вчитель Богуславецького НВК Валентина Іванова відвідала Великобританію.

Вчителі та учні взяли участь у вікторині «Відкрий для себе Європейський Союз» та в конкурсі на кращий малюнок «Європа очима дітей».

Організатори нагородили переможців заочного конкурсу на кращий куточок шкільного євроклубу та переглянули разом із учасниками відеокліп «We love Europe», повідомляє сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Золотоніської РДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100