реклама Делікат

Верховна Рада України постановила урочисто відзначити на державному рівні 120-річчя з дня народження видатного вченого-помолога, садівника, селекціонера плодових культур Володимира Симиренка, який народився 28 грудня 1891 року на Платоновому хуторі поблизу Млієва, що на Черкащині.

Кабінету Міністрів України рекомендовано утворити організаційний комітет з підготовки та проведення відповідних заходів, у т.ч. й щодо їх належного інформаційного супроводу. Останнє включає організацію тематичних виставок, присвячених життю та діяльності Володимира Симиренка, тематичних теле- і радіопередач, організованих Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, забезпечення висвітлення в засобах масової інформації відповідних заходів.

Українському державному підприємству поштового зв’язку «Укрпошта» запропоновано видати серію поштових марок, присвячених 120-річчю з дня народження Володимира Симиренка.

Контроль за виконанням цієї Постанови покладено на Комітет Верховної Ради України з питань культури і духовності, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100