реклама

реклама

Секретар міськради Сміли, в.о. міського голови Костянтин Синьогуб має ряд стратегій щодо ремонту доріг, розвитку водопостачання та розв'язання інших проблем міста.

Синьогуб Про це керівник міської влади повідомив, спілкуючись із депутатами міськради Сміли і членами міськвиконкому, інформує «Сміла.ua».

Костянтин Синьогуб розповів, що цього року планується капітальний ремонт 80% доріг Сміли, при цьому будуть відходити від ямкового ремонту. Нібито планується співфінансування ремонту доріг разом із обласним та районним бюджетом. Що він постійно їздить у Київ, спілкується там про ремонт доріг державного значення, проводить багато зустрічей. Але говорити якісь конкретні дані поки що не хоче, тому що до кінця все не з’ясоване. Тож наперед не хоче озвучувати результати перемовин.

Також Сміла буде брати участь у кількох грантах, щоб виграти кошти на ремонт доріг та інші проекти. Тепер у Смілі у КП «МІФК» новий керівник – Валентина Далібожак. Костянтин Синьогуб дав їй доручення шукати інвесторів і гранти з питань переробки сміття і водопостачання.

Також у Смілі проведуть енергоаудит. Це будуть два державні аудитора, дві державні структури. І між ними міська влада буде вибирати, хто надасть найкращу стратегію, вигіднішу програму і пропозицію для міста.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Сміла 26.02.2018 14:52
Амбітний. До виборів міського голови готується.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Кельвін 23.02.2018 18:41
Цитую 007:
Повний нуль.

Абсолютний! Проти всих законів фізики!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 володимир 23.02.2018 14:54
повний гіперлуп!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 007 23.02.2018 11:44
Повний нуль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100