«Конкурс на кращу рекламу» серед студентів другого та третього курсів спеціальності «Маркетингова діяльність» під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу Лариси Євгеніївни Орленко та Марини Сергіївни Соколан провели у Смілянському коледжі харчових технологій під час декади фахових дисциплін економічного циклу.

DSC_7984

Мета заходу - показати вміння та здібності студентів щодо  представлення та  просування товару.

Оцінювання команд, які брали участь в конкурсі, проводилося за критеріями: товарна марка; назва товару; плакат; відеоролик; презентація команди; незалежне голосування студентів коледжу, яке проводилось після дегустації запропонованого товару.

DSC_8034

Студенти  підійшли до участі в конкурсі  творчо та креативно – саме так, як вимагають реалії життя від професії «Маркетолог».

За результатами оцінок журі та незалежного голосування студентів команди отримали однакову кількість балів.

Представники торгових марок «Айсберг» і «Фішдом» довели, що успіх товару залежить від його презентації та вдалого маркетингу, і реклама  є важливою складовою у свідомості споживача.

Учасники конкурсу здивували присутніх гостей своїм підходом до проведення рекламної кампанії, інформує прес-центр навчального закладу.

Про це інформує газета «Сміла».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100