реклама Делікат

Міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога надіслав головам Ради міністрів Криму, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій лист з проханням вжити необхідних запобіжних заходів для недопущення виникнення надзвичайних ситуацій та аварій.

Цим зверненням міністр має намір попередити аварії, пов’язані з низькими температурами, на системах життєзабезпечення – енерго-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення, важливих об’єктах господарського комплексу, а також для забезпечення безперебійного транспортного сполучення з населеними пунктами.

Віктор Балога також попросив забезпечити готовність інженерної, спеціальної техніки, пересувних електростанцій, пунктів управління, життєзабезпечення та обігріву для оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, повідомляє прес-служба МНС області.

За прогнозом Українського Гідрометцентру МНС, у найближчі 10 діб в Україні очікується дуже холодна, переважно без опадів, погода. Зокрема, 28-31 січня прогнозується температура вночі -17-23°С, вдень -11…-16°С. 1-5 лютого мінімальна температура повітря у східних, центральних та північних областях знижуватиметься вночі до -29…-33°С, досягаючи рівнів стихійного гідрометеорологічного явища.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 sergo 29.01.2012 21:59
Віктор Балога попросив забезпечити готовність інженерної, спеціальної техніки, пересувних електростанцій, пунктів управління, життєзабезпечен ня та обігріву для оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуаці-интересное обращение к чюваку который и так за это отвечает! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100