реклама Делікат

Сьогодні комунальники цілу ніч шукали порив на тепломережі. Однак, як виявилося, переполох спричинив хтось із черкащан, використавши на невідомі потреби 12 кубометрів води з труб тепломережі.

Як розповів під час прес-конференції директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась, котельня, що опалює район біля кінотеатру «Мир», почала показувати різке падіння води в теплоносіях.

– Цілу ніч комунальні служби шукали порив. Там дуже складна ділянка, оскільки розташований ринок, і павільйони стоять прямо на теплотрасі. Але, як виявилося, пориву не було. Просто хтось із мешканців використав 12 кубічних метрів води з мережі і реально поставив під загрозу теплопостачання цілого району. Ми зараз цю людину шукаємо: наші контролери обійдуть кожну квартиру, перевірять системи теплопостачання, – каже Павло Карась. – Котельня невелика, тож для неї це величезна втрата води. Ми навіть домовлялися з МНС, щоб вони організували підвіз води. Але, на щастя, не знадобилося. Це неприпустимо, бо це крадіжка. А при 20-градусних морозах займатися такими речами – то треба нічого не мати в голові!

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Сергій з Кривалівки 30.01.2012 17:41
Давай-давай, Карась, шукай!..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Скептик 30.01.2012 11:21
Интересно, каким образом и для чего можно было отбирать воду из теплосети? Чай заваривали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100