реклама

реклама

Амі – собака рідкісної породи шиба-іну – зникла у Солом'янському районі Києва, її знайшли її у Черкаської області. Власниця ж досі отримує повідомлення від шахраїв, які пропонують повернути собаку за винагороду, інформує ТСН.

Власниця собаки Анна Мірошніченко розповідає, що собака зникла в неділю. Тоді вона найняла детектива та обклеїла оголошеннями весь район. Також розпитала мешканців прилеглих будинків. Серед них і охоронця Олега, що працював на сусідньому будівництві. Згодом з’ясувалося, що саме він забрав пса і зачинив в себе в будці. Це зафіксували камери відео спостереження.

f31f420ba17f650x41011

– Хто там бігав і її шукав – таких просто багато. Я таких виганяю, її просто не слухав, – багатозначно пояснює охоронець пізніше журналістам.

Коли Анна з’ясувала хто взяв пса, то серед ночі поїхала в Шрамківку на Черкащину, де живе чоловік. Там мешкає і сестра охоронця  родиною.

Господарі плуталися у відповідях. Спершу сказали, що собаки не мають, потім, що вона була, але втекла. Після цього Анна з друзями викликала поліцію.

Сестра охоронця підтвердила, що брат привів пса, але довго терпіти його не стали, бо він, мовляв, блював і мочився в хаті.

Анна з поліцейськими їздила селом і гукала собачку, яка й визирнула з-поміж яток у центрі села. На цьому сторони нібито розійшлися. Анна не хотіла писати заяву в поліцію. Охоронець нібито теж не мав претензій. Але згодом передумав і написав заяву на Анну і її друзів за знущання…

У коментарі журналістам ТСН охоронець Олег сказав, що в нього болить тепер серце…

А Анна радіє, що вони з Амі знову разом.

реклама

Коментарі  

 
+12 #2 Чого він ниє?! 03.03.2018 21:41
Якщо козлу, який украв пса, дійсно набили морду - я тільки вітаю це!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Акіта-іну 03.03.2018 18:36
Радію за земляка. Таки обапдейтив всі капці викрадачів. Черкаські боксери - бережіться охоронців й беріть приклад з київських японців. Коли вас викрадуть - побільше пийте запропонованої "драбівської" бурячихи. Блюйте, на_блюйте й несессер_іте в усі капці одночасно! Коти - вчитися, вчитися та й вчитися!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100