реклама

реклама

Про покращення життя громади говорили 7 березня в Будинку культури села Степове, що у Чорнобаївському районі. Тут відбувся традиційний щорічний схід жителів.

Олексій Душейко Степове схід села

Сільський голова Анатолій Писаренко прозвітував перед громадою про проведену роботу, здобутки й напрацювання та плани на майбутнє. Під час свого виступу Анатолій Миколайович наголосив, що СТОВ «Дніпро», засновниками якого є родина Душейків, робить багато хороших справ для села й людей, надає підтримку у вирішенні важливих для громади питаннях, та подякував їм за це.

Так як схід села відбувся в переддень жіночого свята, на зустріч завітав і один із засновників господарства Олексій Петрович Душейко. У своєму виступі він наголосив, що у Степовому, куди його часто запрошують, завжди приємно бувати, і запевнив, що й надалі громада може розраховувати на їхню підтримку. А всі соціальні проекти, які розроблятимуться спільно з сільського радою, будуть втілюватися в життя. Бо все це спрямоване на покращення життя людей, громади та розвиток села. Оскільки з таких маленьких сіл і розпочинається наша держава.

Степове

На завершення привітав представниць чарівної половини села зі святом та побажав щастя, благополуччя, посмішок і весняного настрою.

А потім на степівчан чекав святковий концерт за участю сільських аматорів сцени. Ведуча від усього серця вітала присутніх теплими словами та бажала всіляких гараздів.

реклама

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100