Учора «Черкаські Мавпи» програли чинному чемпіону Суперліги БК «Будівельнику» із рахунком 67:79. Грали черкащани без лідера Соломона, який захворів на ангіну, та Джейсона Девіса, який отримав травму на стартових хвилинах матчу.

Фото: cherkassy-sport.com

Фото: cherkassy-sport.com

У першому періоді кілька триочкових Мільяна Пуповіча допомогли «Мавпам» піти на першу перерву з рахунком 23:15 на свою користь.

У другій десятихвилинці гравець «Будівельника» Параховський ще до перерви мав десятку набраних балів, а у фініші матчу став найрезультативнішим – 18 очок, 5 підбирань та 3 блоки. Якісні дії передньої лінії гостей встановили на екваторі гри рахунок 34:32 для будівелів.

Після великої перерви три вдалі атаки колеги Параховського Зака Морлі зробили для його команди вражаючий ривок і «Будівельник» повів із перевагою 50:37.

Головним ініціатором неймовірного камбека «Мавп» – 13:0 – став Олександр Панченко, який вміло диригував діями своїх партнерів і, часом, завершував «космічні» проходи. У результаті, захисник завершив гру, маючи 17 очок та 7 передач, а «Мавпи» змогли  зрівняти рахунок – 50:50.

А от вже в четвертій десятихвилинці відіграти ривок гостей черкащанам не вдалося. Взнаки далася втома і, відповідно, низька реалізація. Рятуватися господарі взялися за допомогою атак здалеку, але це призвело до програного періоду – 13:25. Загальний підсумок матчу – 67:79, інформує прес-служба «Черкаських Мавп».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100