реклама

реклама

Минулої неділі на центральному ринку Шполи, як кажуть, яблуку ніде було впасти. Погода сприяла, аби після снігопадів та заметених доріг жителі сіл району змогли приїхати щось продати та й скупитися.

index Про це пишуть «Шполянські вісті».

Найбільшим попитом користувалося м’ясо, бо вже о 8-ій годині ранку у м’ясному павільйоні лише у кількох продавців на прилавку можна було побачити цей продукт. За один кілограм м’якоті свинини правили вже 130-140 гривень. Як пояснювали продавці, люди скуповують м’ясо, аби запастися до Великодня, що настане за кілька тижнів. Є побоювання, що продукт здорожчає на кілька десятків гривень. Тож, хто прийшов до павільйону близько 9-ї ранку, міг купити хіба що сала за ціною від 60 гривень за кілограм.

Людно було й біля ятки з капустою, буряками й цибулею з Водяного. Продавець з городньої бригади СТОВ «Урожай» ледве встигала відпускати клієнтів. Особливим попитом користувалася капуста – її брали по кілька головок, а то й сітками. «Я всю зиму пиріжки з цієї капусти печу, — розповідала жінка в черзі. — Капуста смачна і соковита, та ще й дешева».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100