реклама Делікат

Сьогодні голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб на засіданні колегії нагримав на підлеглих під час розгляду питання «Про хід виконання програми розвитку галузей молочного скотарства та свинарства Черкаської області на 2010-2020 рр.».

Зокрема, він залишився незадоволеним ходом виконання Програми.

Як повідомив начальник Головного управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА Вадим Рудишин, за наслідками роботи показники з розвитку скотарства на 2011 рік не виконані:

– Показник з нарощення чисельності поголів’я виконаний лише в Маньківському районі на 100,9%, – зазначив він. – Нийнижчі показники – у Драбівському, Канівському, Монастирищенському та Катеринопільському районах.

За словами Вадима Рудишина, передбачені показники Програми розвитку галузі свинарства в області через суб’єктивні причини також не виконані.

Заслухавши доповіді, губернатор наказав вказати головам Драбівської райдержадміністрації Володимирові Буту, Монастирищенської – Володимиру Басанцю та Шполянської – Сергієві Струку «на незадовільний рівень виконання показників вказаних програм».

Сергій Тулуб попередив, що, якщо не буде відповідних заходів, вони будуть звільнені з роботи.

Також губернатор рекомендував голові Шполянської райдержадміністрації Сергієві Струку розглянути питання відповідності займаній посаді свого заступника Юрія Куща через безконтрольність за виконанням завдань Програм, а головам інших райдержадміністрацій – притягнути заступників до дисциплінарної відповідальності.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 sergo 31.01.2012 22:09
совдепия какаета....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 фелікс 31.01.2012 18:31
Цитую карамелька:
:D Доведеться головам рда заводити собі скотину задля статистики


Їх уже можна зараховувати до племені БАРАНІВ БЕЗМОЗГЛИХ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 карамелька 31.01.2012 15:30
:D Доведеться головам рда заводити собі скотину задля статистики
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100