реклама

реклама

Сьогодні вночі на автодорогах державного значення Черкаської області  не припиняються роботи з ліквідації наслідків негоди. Філії ДП «Черкаський облавтодор» продовжують працювати у посиленому цілодобовому режимі для забезпечення безперешкодного проїзду автомобільними дорогами державного значення.

2

Станом на ранок 20 березня обмежень у русі транспорту на території Черкаської області немає, проїзд забезпечено. Температура повітря по області становить від -6 до -12º С, без опадів.

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у Черкаській області з16 по 19 березня на Черкащині випало 17-25 мм опадів, або 2-3 декадних норми у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу. А з початку березня лідером по кількості опадів є м. Золотоноша, де вже перевищено місячну норму втричі.

Роботи із очищення проїзної частини від снігу для забезпечення безпечного та безперешкодного проїзду автодорогами державного значення проводяться цілодобово. На автомобільних дорогах області вночі та вранці 20 березня працювало 94 одиниці спецтехніки та понад 100 працівників філій ДП «Черкаський облавтодор». Для боротьби з ожеледицею на дорогах та наслідками снігопаду було використано більше 725 тонн протиожеледної суміші. Наразі дорожники продовжують роботи з очищення та посипки автомобільних доріг області.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв, утриматися від поїздок та забезпечити безперешкодну роботу снігоприбиральної техніки, адже це перш за все безпека усіх учасників дорожнього руху. Служба автодоріг області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення робіт із зимового утримання автошляхів.

Служба автодоріг області закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом, зважати на прояви негоди, не перевищувати швидкість, не виконувати ризикованих маневрів та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Водій 20.03.2018 16:12
Цікаво, а чому Служба автодоріг не звітує про роботу інших приватних підрядників - "Альтком" та ін., а лише звітує про роботу державного підприємства "Черкаський облавтодор"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Водій 20.03.2018 16:10
Цитую Думка:
Коли вже нарешті на дорозі через Смілу розпочнуться роботи по відновленню дорожного покриття і ліквідації чиновницької бездіяльності?


Дороги в межах м.Сміла знаходяться у власності міськвиконкому, до нього й звертайтеся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Думка 20.03.2018 15:33
Коли вже нарешті на дорозі через Смілу розпочнуться роботи по відновленню дорожного покриття і ліквідації чиновницької бездіяльності?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100