реклама

реклама

У черкаській маршрутці №36 стався конфлікт між пасажиркою, водієм і кондуктором.

1521710612-466

Про це інформує видання Zmi.ck.ua.

Черкащанка Анастасія Прогунова зробила зауваження водію, який занадто довго чекав пасажирів на зупинці Сумгаїтська. На це кермувальник транспортного засобу не відреагував. Більше того, коли черкащанка почала відеозйомку порушення, водій продемонстрував їй середній палець, а кондуктор маршрутки почала розмахувати руками.

Нагадаємо, що саме хамство із боку водіїв та кондукторів, низький рівень надання послуги із перевезення є одними із причин, чому черкащани виступають категорично проти підвищення вартості проїзду до 5 грн. Міська влада подібні настрої населення також поділяє. Більше того, секретар Черкаської міськради Ярослав Нищик також повідомляв про подібне ставлення до пасажирів із боку водіїв.

реклама

Коментарі  

 
+11 #5 Пошливы 22.03.2018 20:22
И никто ему пальца не сломал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Dirty Harry 22.03.2018 17:40
Ох маршрутники, я цих водіїв теж розумію але ж ти не свиня щоб так от людям в обличчя тикати середні пальці. Міська влада не повина !поділяти! а повинна покращувати якість дорожнього покриття по яким їздять ці маршрутки.

Це як Євросоюз ГЛИБОКО занепокоїний ситуацією в Україні :D Так наша міська влада поділяє подібні настрої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Правда життя 22.03.2018 16:29
Кондуктори на весь салон запитують чи є на вихід. Якщо немає, маршрутка їде без зупинки. Чому пасажир повинен на весь салон сзаду кричати, щоб автобус зупинився?Одного азу мабуть тихо кричали, автобус не зупинився на зупинці. До речі, в Черкасах - це порочна практика кондукторів. Проїжджаючи без зупинки декілька зупинок /вибачте за повтор/ водії економлять час. А потім стоять на кінцевих зупинках бог зна скільки. Пасажири нервують, їм треба їхати. От і маємо те, що маємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Ченчик 22.03.2018 15:06
Тому що ніхто і ніде не відрегулював скільки повинен стояти транспортний засіб на зупинках. Наприклад, тролейбус 10 на зуп.Будинок торгівлі може й 10 хвилин простояти. А якщо це трол-гармошка, то уявіть які створюються незручності. Так і маршрутки. Особливо полюбляють Центральний ринок і Вокзали в напрямку центру. Та десятки прикладів можна навести....А нерви в принципі в наш час у будь кого можуть здавати- водії й кондуктори не виключення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Fox 22.03.2018 14:42
Культура :lol: , бойкот 36 маршруту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100