реклама
Sucurity Police

реклама

Генеральний директор АБКУ «Суперліга» Альгімантас Павілоніс відповів на лист черкаського міського голови та почесного президента БК «Черкаські Мавпи» Сергія Одарича.

Нагадаємо, черкащани зверталися із відкритим листом до «Суперліги» із проханням змінити рішення щодо позбавлення БК «Черкаські Мавпи» статусу асоційованого члена «Суперліги».

Альгімантас Павілоніс у листі-відповіді Сергієві Одаричу зазначив, що обов’язковою умовою прийняття БК «Черкаські Мавпи» до «Суперліги» був внесок в тому розмірі, який був узгоджений особисто з ним на засіданні засновників АБКУ.

– Крім того, Ви особисто дали гарантії щодо виконання БК «Черкаські Мавпи» фінансових зобов’язань перед «Суперлігою», – пише черкаському меру пан Павілоніс. – У листі № 213 від 05.10.2011 «Суперліга» отримала від Вас письмове підтвердження гарантій з приводу виконання фінансових зобов’язань, зокрема оплати залишку першої частини внеску до 31 грудня 2011 року.

За словами гендиректора, розмір фінансового внеску для БК «Черкаські Мавпи» був саме таким, оскільки і «Суперліга», і її засновники свого часу пройшли довгий шлях створення АБКУ, витратили чималі фінансові та інтелектуальні ресурси для розвитку ліги:

– Тому апелювати до внесків інших клубів нелогічно, – вважає він.

Рішення про участь баскетбольного клубу в «Суперлізі» чи про позбавлення його статусу асоційованого члена, відповідно до договору, приймають Засновники АБКУ «Суперліга» на загальних зборах.

Поки що відомо лише те, що БК «Черкаські Мавпи» не виконав своїх фінансових зобов’язань перед «Суперлігою», повідомляє «iSport.ua».

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Брат 02.02.2012 09:26
Хотел и тут нашару проскочить. Ты же типа бизнесмен, то должен знать условия рынка: кто не платит, того посылают
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Оксана Колісник 02.02.2012 08:56
А чому до керівника "Суперліги" поставилися та по панібратськи? Чому в заголовку назване тільки ім'я? Симетрично цей заголовок можна було б написати: "Сергій просить гендиректора "Суперліги" не брати з його команди вступний внесок". Для коментів ще б якось зійшло, але ж це заголовок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Сергій з Кривалівки 01.02.2012 21:26
То що, Черкаським Мавпам" - капець?.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 юр к-о 01.02.2012 16:51
уговор дороже денег. коректно відповів прибалт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100