реклама

реклама

Кращі напрацювання у сфері виховання та навчання дітей презентували сьогодні в 31-ій гімназії Черкас. Тут стартувала 25-та виставка педагогічних технологій «Зернини досвіду – 2018», яка триватиме впродовж двох днів. На вчителів чекає низка презентацій, семінарів, майстер-класів та тренінгів, що допоможуть їм удосконалити та розширити власні педагогічні знання.

29573264_904763509685541_3106582541753835476_n

На початку заходу всіх учасників виставки привітав заступник міського голови Черкас Ігор Волошин. Він наголосив, що це гарний майданчик для обміну досвідом між кращими педагогічними працівниками міста.

– Черкаські школи першими впроваджують достатньо багато новітніх технологій у галузі освіти. Це надзвичайно важливо в сучасних умовах, – говорить Ігор Володимирович. – Бажаю всім учасникам натхнення та плідної роботи. Разом із тим, мені приємно спостерігати за тим, як із кожним роком ця педагогічна виставка наповнюється все новими й новими ефективними заходами та креативними ідеями.

За ініціативність та особистий внесок у розвиток освіти Ігор Волошин відзначив подяками міського голови методиста дошкільного навчального закладу № 61 «Ягідка» Ірину Бордунос, учителя української мови та літератури колегіуму «Берегиня» Миколу Гудзиму, учителя англійської мови Черкаської гімназії № 31 Олену Науменко та колектив Черкаського міського методичного кабінету установ освіти.

Про це пише сайт міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100