реклама

реклама

28 березня, в рамках робочого візиту на Черкащину, Голова ДСНС України Микола Олександрович Чечоткін зустрівся із особовим складом Управління ДСНС.

Під час спілкування, Микола Олександрович озвучив ряд актуальних питань стосовно службової діяльності.

Зокрема, Голова ДСНС відзначив велику увагу з боку Уряду до проблем функціонування Держслужби як в частині соціального захисту так і щодо забезпечення підрозділів новітніми зразками пожежно-рятувальної техніки.

Звертаючись до присутніх, Микола Чечоткін, подякував кожному рятувальнику за самовіддане та професійне виконання службових обов‘язків, зазначивши, що люди залишаються основним, важливим фактором, завдяки якому суспільство висловлює Службі «101» високий рівень довіри.

^41ACF4450DD284FD5B5D4E3CF5CEEAE51789A5463D3AF3C021^pimgpsh_fullsize_distr-e1522314460702

Розповідаючи про реформування, що відбувається в країні, Микола Олександрович наголосив на необхідності активізації роботи щодо створення в об‘єднаних територіальних громадах осередків безпеки, які у майбутньому повинні стати основою загальнодержавної системи цивільного захисту.

У контексті цього, Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, який разом із першим заступником голови обласної ради був присутній на зустрічі, наголосив на великій спільній організаційній та практичні роботі, яку вже проведено в області. Юрій Олегович також подякував представникам ДСНС за професійні дії під час ліквідації на території області різноманітних надзвичайних ситуацій та відзначив великий рівень співпраці, що існує між Управлінням та обласною державною адміністрацією.

Дякуючи за високу оцінку Службі, Микола Чечоткін, звернув увагу присутніх на відповідальності кожного рятувальника перед Державою та громадянами. «На нашу службу Уряд покладає важливе завдання щодо забезпечення захисту населення і території від надзвичайних ситуацій, техногенної та пожежної безпеки, запобіганням надзвичайним ситуаціям та їх ліквідації. Саме тому ми повинні продемонструвати високу єдність, відповідальність та професіоналізм аби стан безпеки наших громадян відповідав найвищим світовим стандартам ” – зазначив Микола Олександрович.

На завершення зустрічі, за високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій велика група особового складу Управління ДСНС була відзначена відомчими нагрудними знаками та Грамотами Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За інформацією Управління ДСНС України  в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100