реклама

реклама

В Уманському Національному університеті садівництва провели тренінг «Таїнство писанкарства». Захід провели в рамках семінару-тренінгу «Традиції – неоціненна спадщина українського народу» за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

Відкрила захід та привітала всіх присутніх голова Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва – Ірина Слободяник, яка згодом передала слово голові циклової комісії з образотворчого мистецтва КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка» Наталії Козак, яка і поділилася із новачками у справі писанкарства своїм досвідом та знаннями. Оповідач розказала студентам про різноманітні техніки розпису пасхальних яєць та повідала про символіку та зашифровані у зображених на писанках таємні побажання і послання.

А допомагали їй у цьому гості заходу, студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка – Тетяна Завадецька,Римма Нагірняк та Олександра Звіряка, які допомагали та консультували студентство.

Про це інформує прес-центр Уманського НУС.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100