реклама

реклама

На одній із комісій у Смілянській міській раді під час обговорення зачепили результати нещодавно проведеного моніторингу автобусних перевезень. За підсумками моніторингу має відбутися окрема тарифна комісія.

2018-04-10-зайци Про це інформує «Сміла.UA».

Депутати, зокрема, Ольга Дериземля, просили публічно оприлюднити дані моніторингу пасажирських перевезень. Поки що ця комісія готується, але ті службовці, які брали участь у перевірці автобусних перевізників вже говорять про свої враження.

Секретар міської ради Костянтин Синьогуб сказав, що «не так все погано у наших перевізників, як вони розказують». Складається враження, що перевізники створили монополію на свої маршрути і завдяки цьому тиснуть на владу.

Перевірки показали, що на маршрутах їздить багато «зайців» – по 20 осіб не купують білети, і водії не можуть нічого з ними вдіяти. А брати на роботу кондукторів комусь не вигідно. Також були якісні перевірки, люди слідкували за всім на совість, а були і не дуже відповідальні перевіряючі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Перехожий 12.04.2018 21:14
Та не не купують білети, а водії їх не дають. Нехай смілянський депутат спробує проїхати без квитка у маршрутці. Вилетить без зубів та із слідом ступні на дупі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100