реклама

реклама

На 104 тисячі описано та передано на продаж до Черкаської філії ДП «СЕТАМ» готової продукції ПАТ «Швейна фабрика Лібовнера», яка була винна своїм працівникам майже 200 тис грн. З них 68 тис вдалося стягнути, ще частину коштів планують отримати від реалізації продукції на електронних торгах.

держвиконавець 2

Така ж доля чекає і на інших боржників по зарплаті у разі, якщо вони не розрахуються з людьми.Станом на початок квітня в області було 17 таких підприємств.

«На сьогодні ми робимо все можливе аби повернути людям зароблені ними гроші. В області діє штаб з координації та моніторингу стану виконання рішень судів з виплати зарплати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, – розповідає начальник Головного управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк. – У середу провели нараду з арбітражними керуючими тих підприємств Черкащини, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство. ЦеДП «Черкаське будівельно-монтажне управління», ДП «Іваньківський цукровий завод»та КП «Облпаливо». Щодо останнього, керуючий санацією відзвітував, що заборгованість із зарплати повністю погашено».

Нагадаємо, що найбільшими боржниками в області з виплати зарплати за виконавчими провадженнями були економічно активний Черкаський «Азот» та ліквідована СУБ «Митниця». Станом на сьогодніДержавній виконавчій службі у Черкаській області вдалося стягти на користь азотівцівбільше мільйона гривень. Загалом же з початку року з боржників стягнуто 3,3млн грн. Борг підприємств перед працівниками становить 2,4 млн грн.

Загалом по Україні від початку кампанії щодо стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, держвиконавці Міністерства юстиції України стягнули з підприємств-боржників 20,8 млнгрн на користь 1 855 працівників.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100