реклама

реклама

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на трасі Київ-Одеса поблизу села Подібна Маньківського району. Внаслідок ДТП чотири особи травмовано. Розпочато кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України.

f78aee890cef8c62dfc1b3d8677b4918

До Маньківського відділення поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ-Одеса біля села Подібна Маньківського району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля DАF та легкового автомобіля «Газель».

Manjkivka_2

Як було з’ясовано поліцейськими водій автомобіля DАF з напівпричепом, який перевозив близько 25 кубів аміачної води не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «Газель», який був припаркований на узбіччі дороги за напрямком руху.

Manjkivka_3

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля DАF, а також водій та двоє пасажирів автомобіля «Газель» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до Маньківської центральної лікарні.

Manjkivka_4

За даним фактом Маньківським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Manjkivka_5

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Арчер 19.04.2018 11:10
Цитую гройцман:
и опять несостыковка с пдд. дорожники с бодуна стали на скоростной трассе как им захотелось

Ну ок. Только вроде как ямки латали, как им еще с той стороны было ямки латать то? По фотке не особо понятно какое там расстояние. Ну и не видно, мож там стоял на 300 метров знак о дорожних работах. Я считаю что судить по этим фото о том, кто прав, не представляется возможным. Я не выгораживаю этих дорожников, может в самом деле поленились все как надо расставить. Но и водитель этот тоже. Что он вообще делал в левой полосе? Явно же обгонял кого-то.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 гройцман 18.04.2018 15:30
менты без суда и следствия определили "виновного" - не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «Газель», який був припаркований на узбіччі дороги за напрямком руху. У дафа разбита левая часть, на фото видно, что газель стояла с левой стороны дороги, что по пдд вне населенных пунктов запрещено. Смотрим первое фото с какой стороны и на каком растоянии стоят предупреждающие знаки за неселенным пунктом и опять несостыковка с пдд. дорожники с бодуна стали на скоростной трассе как им захотелось, а виноват водитель?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100