реклама

реклама

У період з 16 по 19 квітня на базі Головного центру підготовки особового складу відбулись збори з начальниками вогневої підготовки регіональних управлінь, органів охорони кордону та частин центрального підпорядкування.

13

Збори мали на меті сформувати єдині підходи до організації підготовки особового складу відомства за напрямом діяльності, підвищити методичні навички офіцерів щодо організації вогневої підготовки, удосконалити методику проведення практичних заходів з вогневої підготовки у відповідності до вимог Курсу стрільб та перевірити рівень індивідуальної підготовки офіцерів.

15

Під час проведення зборів було проведено контрольно-перевірочні заняття з вогневої та фізичної підготовки на яких офіцери показали високі результати. Також з учасниками зборів було проведено інструкторсько-методичні заняття щодо порядку організації та методичного проведення комплексного заняття з виконанням вправ стрільб з різних видів озброєння та за різних умовах.

24

Директор Департаменту особового складу генерал-майор Микола Маланчій підбиваючи підсумки зборів визначив завдання щодо виключної ролі начальників вогневої підготовки в забезпечені проведення бойової роботи, дотримання термінів проведення стрільб та залучення на них 100% персоналу підрозділів, належного контролю за використанням боєприпасів та дотримання заходів безпеки під час проведення стрільб.

За сумлінне виконання службових обов’язків Головою Держприкордонслужби України заохочено кращих начальників вогневої підготовки, інформують в установі

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Що з амуніцією, ДПСУ? 21.04.2018 14:53
На першому фото - ще совкові каски. Навіщо (навіть на навчаннях) вдягати цю допотопщину, якщо вся армія РЕАЛЬНО (знаю точно!) давно забезпечена кевларовими шоломами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100