реклама

реклама

– Відсьогодні розпочинається вже традиційний на Черкащині конкурс соціальних проектів для інститутів громадянського суспільства. Тож, закликаємо громадські організації подавати на розгляд Комісії проекти відповідно до визначених напрямків. Їх спільно з Департаментом культури ОДА, Громадської ради при ОДА та іншими проаналізували на вперше проведеному цьогоріч засіданні. Воно відбулось учора в обласній адміністрації. Під час нього затвердили перелік напрямків, також ухвалили текст інформаційного повідомлення про оголошення конкурсу, - повідомляє Віталій Коваль.

^2780F49AF61BC3A00688CBB5DEFE58F53DE03276B15A2B061F^pimgpsh_fullsize_distr

Отож, проекти мають бути спрямовані на:

– навчання проектному менеджменту та підвищення  громадянської активності;

– соціальну адаптацію внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та їхніх сімей на місцевому рівні;

– діяльність у сфері культури, туризму, популяризації української мови і народних традицій;

– популяризацію екологічного та енергоефективного способу проживання та господарювання;

– сприяння становленню та розвитку дітей.

Натепер вони затверджені відповідним розпорядженням голови ОДА. Нагадаю, конкурс проектів проводимо в межах обласної програми розвитку громадянського суспільства на період до 2019 року. Цього року на реалізацію  маємо 1 млн грн. З них 50 тис. грн – на щорічний обласний форум інститутів громадянського суспільства «ГРАНТуємо зміни», решта – на конкурс з відбору соцпроектів.

Між тим, за результатами проведеної Комісії, громадським організаціям рекомендовано подавати не більше двох проектів від однієї організації. Фінансування ж кожного з проектів  має сягати не більше 100 тис. грн.

Громадські організації можуть подавати проекти до 25 травня включно. Результати відбору матимемо вже наприкінці червня.

Подавати проекти слід Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА (бул. Шевченка, 185, каб.150).

тел.:(0472) 37-31-31;

електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (подача проекту та документів в електронному вигляді обов’язково).

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100