реклама

реклама

Завданням лісового господарства є створення і вирощування високопродуктивних, довговічних та біологічно стійких лісових насаджень із господарсько-цінних деревних порід. Поряд з цим у лісогосподарюванні чільне місце займає вирощування та реалізація декоративного садивного матеріалу.

2018-05-02_164804

Успішність виконання цього завдання залежить від рівня розвитку лісокультурного виробництва і ефективної технології вирощування різних видів якісного лісового та декоративного посадматеріалу у розсадниках, з використанням новітніх досягнень лісонасіннєвої справи.

MyCollages

Смілянське лісництво ДП “Смілянський лісгосп” у будь-яку пору року привертає увагу неповторним ландшафтним дизайном, прекрасними декоративними деревами та кущами. Це свідчить насамперед про те, що лісівники не тільки керуються вимогами сталого розвитку, який забезпечить майбутнім поколінням такі самі можливості для використання лісових ресурсів, як і теперішнім, а й добре розуміються на садивному матеріалі для озеленення. Це підтверджують чудові декоративні розсадники на території лісництва.

DSC_0338

Смілянське лісництво ДП «Смілянський лісгосп» пропонує для реалізації широкий асортимент декоративного садивного матеріалу. Продукція від смілянських лісівників – це висока якість, гарна приживлюваність та ціна від виробника. Більше дізнатися про продаж та асортимент декоративних рослин можна за телефоном (04733) 99-3-49.

Про це повідомляє Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100