реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб подарував черкащанам 7 інвалідних візків з електроприводом і одну трикімнатну квартиру.

Менеджер з Черкас Оксана Котенко сьогодні стала однією з 7 людей, котрим Сергій Тулуб подарував візки, вартістю 30 000 гривень:

– Для мене це дуже багато значить, адже, таким чином, я отримую набагато більше свободи руху й самостійності. Для всіх людей з обмеженими можливостями це, передусім, шанс розвиватися й не зациклюватись на негараздах, – говорить вона.

Оксанині роботи з кераміки побували на виставках у багатьох містах України і навіть в Німеччині. Торік, у грудні, вироби майстрині були представлені на виставці в краєзнавчому музеї.

Електровізки отримали також студент Черкаського державного технологічного університету Тарас Мороз, черкащанин Олександр Сербін, Гліб Сімідентов, смілянка Алла Безугла, воїн-інтернаціоналіст з Черкас Андрій Бондаренко, черкащанка Людмила Перекопайко. Проте, зважаючи на обставини, деякі візки передали за допомогою родичів.

– Важливо те, що сьогоднішня подія відбувається не з якоїсь урочистої нагоди, а просто так. Просто тому, що влада зобов’язана допомагати людям, які роблять щоденний подвиг. Я захоплений вами й тим, що ви робите! – звернувся до присутніх Сергій Борисович.

Майстер спорту України міжнародного класу, чотириразовий призер Х Зимових Параолімпійських ігор Григорій Вовчинський отримав від очільника області ключі від трикімнатної квартири.

– Ви – та зірка, яка власним прикладом вказує шлях багатьом молодим черкащанам, які потрапили в складні життєві обставини, – відзначив досягнення молодого спортсмена Сергій Тулуб.

– Мати власну квартиру – це мрія кожного! – дякував спортсмен. – А тепер це для мене ще важливіше, адже 13 грудня у мене народилася донечка Адріана.

Наприкінці зустрічі голова ОДА запропоновував проводити такі заходи частіше, інформує прес-служба губернатора.

реклама

Коментарі  

 
0 #11 жах 27.03.2014 15:33
Цитую Е.М.:
Судячи по заголовку, комусь ця подія не подобається? Чому?

Мабуть заздрять. Тільки от спортсмени, а осообливо - параолімпійці, це заслужили. Вони в цьому житті докладають надзусиль, роблять те, чого не роблять здорові люди - легше ж поскиглити і випустити жовч.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Марія 10.02.2012 03:37
Просто так нічого не робиться. Якби він за свої гроші все це дав- честь би йому і хвала. А за державні...Вибачте і дурак зможе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Пенсионер 09.02.2012 23:55
Как у Водяниках палаты строили то было "прекрасно", а как добрые дела делают для нуждающихся то всё Вам неймётся , когда уже нормально оцените дело нормального губернатора? За 1,5 года сделал намного больше чем предыдущий за все губернаторство.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 Smart 09.02.2012 17:41
Большинство комментаторов не смогли осилить текст дальше заголовка...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Мелхала 09.02.2012 14:24
За чиї кошти Тулуб роздає подарунки? Про людей з обмеженими можливостями дісно потрібно турбуватися. І це дійсно обов’язок влади. Але якщо всі ці подарунки придбано за бюджетні кошти, чому про це нічого не говориться, адже це і мої кошти як платника податків? Якщо за кошти спонсорів, то де прізвища тих, кому дійсно потрібно дякувати? Якщо за власні кошти Тулуба, то звідки у "держслужбовця" такі кошти? Багато запитань до такої благодійності...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 как всегда 09.02.2012 10:56
2 №2, №3 вы думаете Тулуб за свои кровные все это купил???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Е.М. 09.02.2012 03:46
Судячи по заголовку, комусь ця подія не подобається? Чому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 sergo 08.02.2012 22:59
Ну і до чого тут такий єхидний заголовок?
-это для того чтобы туловище не расслоблялось!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 sergo 08.02.2012 22:03
чем большше богатых людей в стране тем нищим проще!«просто так» подарував 3-кімнатну квартиру та 7 візків-наверно зарплата хорошая такие подарки делать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 М-да... 08.02.2012 20:14
Мабуть, у Тулуба добра зарплата, якщо він постійно комусь щось дарує :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100