реклама

реклама

Учора 48-річний житель із села Нова Осота Кіровоградської області разом із донькою приїхав до села Кедина Гора Золотоніського району на місцеве сміттєзвалище, щоб назбирати курячого пір’я.

Завантаживши мікроавтобус «RAF» пір’ям, чоловік зібрався їхати. Проте від ваги вологого пір’я автомобіль намертво загруз у снігу.

Усі спроби чоловіка самостійно визволити автомобіль зі снігової пастки були марними. Рятувальники Золотоніського райвідділу МНС витягли автомобіль із замету та відбуксирували його на автошлях.

Цього ж дня допомогу автовласнику надавали і Чорнобаївські рятувальники.

Близько 16 години на автодорозі «Чорнобай-Христителево», водій автомобіля «Газель», не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет. Після 5 годин марних спроб визволити автомобіль, чоловік, щоб не проводити у холодній машині всю ніч, звернувся до рятувальників.

Із початку року підрозділи обласного Управління МНС із витягання автомобілів зі снігових заметів надали допомогу 14 разів, повідомляє прес-служба установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Оксана 09.02.2012 13:06
Жах.... збирали пір"я на сміттєзвалищі.... а потім - людям продавали, або подушки шили. жах. куди котиться наше суспільство.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100