реклама

реклама

Сьогоднішнє засідання виконкому, як і було анонсовано раніше, продовжилось на КП «Центральний стадіон». Керівництво міста, журналісти, директор КП зібрались на місці, де мало б бути облаштоване запасне футбольне поле. Роботи тривають третій рік, але результат поки що незадовільний.

IMG_0309

Повідомляє кореспондент «Про Головне».

Найбільше якість робіт не задовольняє заступника міського голови Ігоря Коломойця. Трибуни не встановлені, огорожі немає, вздовж поля – канава, та й саме поле не відповідає стандартам.

«Воно ж у ямах. За травою їх не дуже видно, але ось подивіться, ось яма. Людина й ногу може зламати. Хіба таким має бути футбольне поле?» – обурюється він.

IMG_0308

Роботи з облаштування запасного поля почалися ще у 2016 році. На це була отримана субвенція з держбюджету у кілька мільйонів гривень, з міського додатково виділили ще. На даний момент підрядник освоїв вже близько 4,4 млн гривень. Були й об’єктивні причини для затримок у роботі: приміром, 2017 року гроші зайшли надто пізно, у листопаді, тому не дивно, що вони не були освоєні.

За словами заступника директора департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР Богдана Бєлова, міська влада намагається вести перемовини з підрядником у цивілізований спосіб, не доводячи до суду.

«Треба запросити підрядника, техогляд і замовника робіт. Хай замовник скаже, чому така ситуація склалася, хто мав контролювати процес. Хай підрядник пояснить затримки, наведе свої аргументи. Чиновників, які мали контролювати події, треба повигонити. А поле треба закінчувати в будь-якому випадку», – вважає міський голова Анатолій Бондаренко.

Міський голова додав, що мав розмову з підрядником і той готовий буде відзвітувати перед виконкомом і громадою у п’ятницю на черговому засіданні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100