реклама

реклама

Облаштувати пішохідну алею бульвару Шевченка огорожею в єдиному стилі хочуть у департаменті архітектури та містобудування Черкаської міської ради. Нині архітектори  визначаються, якої форми і з якого матеріалу мають бути виготовлені парканчики.

parkan

- Ми розглядаємо два варіанти огорожі. Перший – це повернутися до історичного вигляду, який мала огорожа кілька десятків років тому. На ній були зображення силуету чайки, листя каштану та квітів. Цей варіант досить дороговартісний і складний у виконанні, оскільки передбачає литво. Другий варіант – використати досвід європейських країн, де зазвичай такі парканчики більш функціональні, виготовлені з бюджетних матеріалів і не привертають до себе зайвої уваги, не відволікаючи її від архітектури і озеленення, - говорить начальник відділу реклами та дизайну міського середовища Андрій Поліщук.

parkan2

- Огородження по бульвару Шевченка має виконувати і естетичну функцію, і практичну. Воно повинно допомагати безпеці руху (не давати пішоходам переходити бульвар у непризначених до цього місцях) і запобігати витоптуванню зелених насаджень. Також ми вважаємо, що центральна вулиця міста має бути виконана в єдиному стилі, виглядати сучасно і привабливо, - зазначає директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін.

parkan4

Щоб ухвалити виважене рішення і встановити на бульварі Шевченка саме таку огорожу, яка дійсно стане його окрасою, архітектори хочуть порадитися з громадою. Вони планують звернутися до навчальних закладів Черкас, які готують дизайнерів, щоби студенти надали свої пропозиції щодо можливого облаштування бульвару. Також запропонувати своє бачення вигляду центральної вулиці Черкас можуть усі охочі дизайнери, художники, архітектори та небайдужі громадяни.  Пропозиції приймаються до 30.06.2018 за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #10 Ченчик 23.05.2018 21:18
Так наші лихачі за рік пертворять її в зломок, а пішоходи перелізуть будь яку огорожу, особливо під мухою.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Ставка не принимается. 23.05.2018 20:34
Цитую букмекер:
Ставлю на те,що зроблять підвісну огорожу.

Подвесной точно не будет. Бо скоро придут времена, когда у них появится возможнось повисеть на ней в виде украшений. На такое власть пойтить не могЕть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Черкасский стиляга 23.05.2018 20:28
Верх сделайте в стиле кок, а низ - дудочки. Расцветка - пожар в джунглях. Нормально будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 букмекер 23.05.2018 17:23
Ставлю на те,що зроблять підвісну огорожу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #6 ЮЗР 23.05.2018 16:48
Что других проблем в городе нет? Или кроме железяки и огородней плитки ничего не существует? С*аный ''Мер'' хозяйственник пусть бы лучше с*ачи разгрёб в городе..а Д/С заброшенных сколько в одном лишь ЮЗР насиная возле роддома,Конева и тд(во дворах они)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #5 За двома зайцями,Толя? 23.05.2018 16:30
Видно, Толян довго думав, яку ще шнягу замутить, схожу на фонтанчики-поїлки, які ставив для бомжів по всьому місту і які тепер не видно щось ніде.
Любить він таке ставить: щоб спочатку бабки прокрутить на установці, а потім - на металоломі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 Це прорив! 23.05.2018 16:27
"Огорожа в єдиному стилі"? :eek:
У проспектах і буклетах для мільйонів іноземних туристів, які ринуть після цього у місто, огорожа називатиметься "Залізяка-Стайл".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Сотник 23.05.2018 15:36
Достойні нащадки Олійника! Плитку вже вложили, повторіть тему за огорожу, щоб через рік-два зняти на металолом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #2 Жолудь 23.05.2018 12:35
А коли зроблять тротуарну плитку на тротуари біля ЦНТІ? Від Шевченка да ЗАГСУ, біля Кооператору? Там на пішохідних тротуарах півметрові ями у асфальті, який ще памятає з'їзди КПРС. І це самий центр міста, я вже не кажу кілометр в сторони. Хоча біля будинків депутатів плитку положили, мол голосуйте знову за мене.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #1 1 23.05.2018 12:09
Слушайте. Савина. Он уже. все просчитал---скоко. будет. иметь от. этого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100