реклама Делікат

Гладкий таки хоче бути мером

Гладкий таки хоче бути мером

«Чи йтиме Гладкий у мери?» – запитував «Прочерк» у нього самого і у психолога його однойменної компанії ще наприкінці літа, коли в Черкасах з’явились біл-борди, які повідомляли про те, що власник компанії «Гладкий А. Г.» піклується про черкащан.  Однак тоді питання ще обговорювалося.

«Ще не визначився?» – здивовано запитував у нас на початку вересня нинішній кандидат у мери Олександр Соколовський, коли «Прочерк» зустрівся з ним для проведення інтерв’ю.

І ось… 28 вересня на конференції Черкаської міської організації Народно-демократичної партії делегати одностайно висунули директора однойменної торговельно-дистрибуційної компанії Анатолія Гладкого як кандидата на посаду міського голови. Про це нам повідомив сам Анатолій Георгійович. Віт також зазначив, що очолює список кандидатів до міської ради.

– Шкода відпускати його, але знаю: щастям треба ділитися, – розповів у сюжеті телерадіокомпанії «Вікка» директор Черкаського представництва компанії Анатолій Галіщук, а сам кандидат у мери повідомив телевізійникам, що його мрія – «зробити місто квітучим садом».

Також до першої п’ятірки кандидатів у депутати до Черкаської міськради від Народно-демократичної партії входять:

2. Осипов Володимир – директор Черкаського драмтеатру.

3. Антоненко Віктор – директор ТОВ «Золотоніське звірогосподарство».

4. Нечуйвітер Інна – ФОП (фізична особа, підприємець).

5. Сук Роман – голова правління ЗАТ «Черкаське пиво».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100