реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оприлюднив заяву щодо загибелі депутата Сергія Гури:

«24 травня 2018 року в офісі в центральній частині  міста, серед білого дня  був зухвало розстріляний депутат обласної ради, колишній заступник міського голови, член партії «Батьківщина» Сергій Гура.

bondik1-e1478009883335

За інформацією правоохоронців, нападник мав при собі великий арсенал зброї, від застосування якої могли б постраждати  також  і мешканці, що знаходились поблизу. Підкреслю, подія сталася в середмісті -  поряд знаходяться навчальні заклади, заклади торгівлі та громадського харчування, житлові будинки, зона відпочинку, де проводять дозвілля батьки з маленькими дітьми.

Як міський голова, як мешканець міста, як громадянин України, я глибоко стурбований загостренням і нагнітанням  криміногенної ситуації  в місті та обурений бездіяльністю правоохоронних органів.

Незважаючи на численні усні і письмові  звернення та заяви,  до цих пір залишаються нерозкритими нещодавнє  резонансне вбивство депутата міської ради Михайла Бінусова, низка  інших  гучних кримінальних справ.

Відсутність превентивних заходів з боку правоохоронців, безкарність злочинців, які спокійно розгулюють вулицями міста, неконтрольований вільний обіг зброї приводять до інших вбивств.

Я вчергове звертаюся до правоохоронців – територіальна громада міста Черкаси вимагає об’єктивних розслідувань попередніх кримінальних справ, наведення порядку, дотримання права громадянина жити в безпечному суспільстві.

Ще раз наполягаю на якнайшвидшому  розслідуванні гучних вбивств депутатів Михайла Бінусова та Сергія Гури.

Як міський голова звертатимусь до Президента України, Прем’єр – Міністра та Верховної Ради щодо втручання в ситуацію, що склалася в Черкасах», – заявив Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, що 24.05.18 року близько 18:00 надійшов виклик у поліцію, в якому йшлося про невідому особу, що має при собі 2 гранати, пістолет, ймовірно ще боєприпаси та зачинилась в одному з приміщень по вул. Хрещатик 221 у Черкасах.

Пізніше стало відомо, що в будівлі розташований офіс ВО "Черкащани". Всередині відбулася перестрілка. Загиблим виявився екс-заступник мера Черкас, депутат Черкаської облради Сергій Гура. Нападник у лікарні.

Нинішній заступник мера Ігор Волошин зазначає, що Гура був авторитетною людиною та називали його не інакше як "СВ".

реклама

Коментарі  

 
-1 #17 стабилизец 29.05.2018 17:04
А чи був вибір??? .

выбирать между сортами гогна никто не заставляет, чай, не запутинская голосовалка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 В. Белий 29.05.2018 14:23
Цитую Старий:
Бондаренко дещо нерозумний і дещо невмілий.Алеж вибирали їх МИ! А Радуцьких Мушієків і т.п. теж ми.Так шо маємо те що маємо.

А чи був вибір??? Тричі мер - Одарич, який вкрав все що міг і займався демагогією, або його хитрий подільник Радуцький, який займався тим самим... От і маємо лисянського сбірника металолому...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #15 язон 25.05.2018 17:48
А шо Гурой расследовать? Бандюк бандюка-подельника грохнул. Расследовать надо только их прошлые художества. А лично Бондаренко, как и Радуцкому - объясниться перед общественностью , с какого дуба упали в БЮТ и БПП вчерашние казнокрады-регионалы и позавчерашние бандиты-рэкетиры, и КАК они в содружестве с Бондаренко и Радуцким городом рулят? Гуру грохнули - а сколько ещё торпедовцев в горсовете и облсовете сидят по спискам БЮТ и БПП?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #14 Шарафутдінов Еркін. 25.05.2018 16:47
Пауки в банке. И главный паук служит в Батькивщине. Кто выживет, вот в чем вопрос.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #13 Старий 25.05.2018 16:36
Бондаренко дещо нерозумний і дещо невмілий.Алеж вибирали їх МИ! А Радуцьких Мушієків і т.п. теж ми.Так шо маємо те що маємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #12 Ван Гог 25.05.2018 15:05
Оце наробила кастрюля біди, як там раніше не було, але такого не було. Валять депутатів конкретно, назріває питання - хто наступний. Жах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #11 Очерет 25.05.2018 13:29
І я обурююся на правоохоронців! !! Мудень-Толік-Залізяка-Каструля-Откат сам зараз під слідством перебуває.
Поліція ворушіться швидше, бо він остоточно знищить місто!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #10 Ти мер чи *ер? 25.05.2018 13:14
Бонд, а ти не хочеш разом з однопартєйцем Мушієком нагадать Лютому про те, що і вбивцю того, хто розстріляв людину біля новобудови на Митниці теж досі "не знайли"? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #9 Реаліст 25.05.2018 13:07
Толя, а траур у місті так само оголошуватимеш, як і після вбивства Бінусова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #8 Правдолюб 25.05.2018 13:02
То він СВ чи Гурентій? В міськвиконком його вперше привів Одарич. Там теж є зв"язок, до речі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100